PRIJAVA 3KINGS

1. Izpolni prijavnico
2. Poravnaj štartnino 30 EUR
3. Izpiši PRIJAVNICO + IZJAVO
4. Dvigni štartno številko na dan dogodka s podpisano izjavo od 8:00 - 11:00


PRIJAVNICA
Ime:
Priimek:
Naslov:
Kraj:
E-pošta:
Rojen: dd.mm.llll
Spol:
Telefon:
Kategorija:
Znesek za plačilo (velja do vključno 03.01.2018): 30€Predprijave oz. online prijave bodo odprte do vključno 03.01.2018 oz. do zapolnitve kvote 30 ekip. Ekipa je lahko posameznik (opravi vse tri discipline sam ali 3 osebe skupaj, vsak 1 disciplino) .
Veljavna prijava je pravilno izpolnjena prijava in nakazilo štartnine do vključno 03.1.2018 na račun društva (referenca v obrazcu). Če štartnina ni plačana, se predprijave ne upošteva in se morate ponovno prijaviti na dogodku.
Prijave bodo potekale v soboto 06.01.2018 (09.00 - 11.00) na spodni postaji gondole in pred hotelom Krvavec na Plaži. Število ekip OMEJENO! Štartnina za predprijave znaša 30 EUR na dan dogodka 33 EUR (plačilo le v gotovini).
Svetujemo vam, da si zagotovite mesto med tekmovalci in se prijavite prek spleta oz. se nam pridružite že v petek na ogledu. Ob plačilu štartnine prejmete štartno številko in goodie bag.
Vračilo denarja predprijav oz. prijav zaradi morebitne neudeležbe ni mogoče. Sredstva bomo podarili v dobrodelne namene.

V ceno štartnine je vključena vozovnica za gondolo in sedežnico. Za udeležence 3KINGS bo na dan dogodka na voljo tudi smučarska vozovnica po posebni ceni. Nakup opravite na spodnji blagajni RTC Krvavec ob predložitvi veljavne prijavnice.
Štartnina brez smučarske karte je 20 EUR.

Opozorilo: V primeru, da ne prejmete potrditvenega sporočila v nekaj minutah, preverite tudi Nezaželeno pošto. Če je tam, izberite potrditveno sporočilo in ga označite kot Zaželena pošta, kar naj bi v prihodnje omogočilo ostalim sporočilom (poslana iz @dobr.si), da pridejo v Prejeto pošto.


V primeru tehničnih težav prijavo z vsemi podatki pošljite na mitja@dobr.si s pripisom PRIJAVA.
Vsi udeleženci/-ke tekmovanja morajo nositi zaščitno čelado in imeti ustrezno zdravstveno zavarovanje ter podpisano izjavo.


POVZETEK:
- s podpisano IZJAVO in plačano štartnino na dan tekmovanja dvignite štartno številko od 9:00 do 11:00 pred hotelom oz. na spodnji postaji gondole RTC Krvavec
- število tekmovalcev je omejeno 
- spletna prijava: 3KINGS 30 EUR, pogoj je podpisana izjava in plačana štartnina pred 03.01.2018
- na dan dogodka: 3KINGS 33 EUR
- če vas ne bo na tekmo se štartnina ne vrača
- če vas je več v skupini je potrebno urediti prijavo za vsakega posebej (označi kategorijo skupina in pripiši kateri skupini pripadaš)
- zaščitna čelada za kolesarjenje obvezna


Z e-prijavo na tekmovanje 3KINGS soglašate z objavo na seznamu prijav in rezultatov na spletni strani ter v medijih. Obenem dovoljujete, da vas obveščamo o novostih in dogodkih društva DOBR.

 
Društvo DOBR, Staneta Žagarja 50A, 4000 Kranj, Slovenija
Matična: 1915606, Davčna: 95445102, ni zavezanec za DDV
www.dobr.si, www.3kings.si, www.luza.si dobr.si@gmail.com

Copyright (©) društvo DOBR

december 2017